Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής παραγγελίας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με αντικαταβολή μετρητοίς:

Πληρωμή με αντικαταβολή με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται εφάπαξ αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες τύπου Visa και Mastercard.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Εθνική Τράπεζα.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή server στην υπηρεσία ibank Simplify της Εθνικής Τράπεζας όπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (SSL 128 bit την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια).

Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία ibank Simplify της Εθνικής Τράπεζας, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.myboholife.gr μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η παραγγελία σας θα φορτωθεί μόλις μας στείλετε το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης, αναγράφοντας τον κωδικό της παραγγελία σας. Μπορείτε να αποστείλετε το αντίγραφο με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@myboholife.gr

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN GR1001103660000036600419208

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΙΑΣ